Nokia: "Αντίο Symbian"


Είναι κοινό μυστικό εδώ και πολύ καιρό ότι το Symbian βρίσκεται σε μια βασανιστική πορεία που ολοκληρώνεται με την εξαφάνιση του ιστορικού λειτουργικού. Η συμφωνία ανάμεσα στη Nokia και τη Microsoftγια τα Windows Phone 7 απλά επιταχύνει τις εξελίξεις και τα στελέχη της Nokia έχουν αρχίσει πλέον να μιλούν ανοικτά για το τέλος του Symbian. Ο αντιπρόεδρος της Nokia, Purnima Kochikar, έστειλε μια επιστολή τους developers του Symbian, μέσω της οποίας προαναγγέλλει το θάνατο του λειτουργικού.
Αν και δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία για το τέλος του Symbian, ο Kochikar έστειλε ένα σαφές μήνυμα που εκφράζεται σε μια φράση ως εξής: "έχουμε να κάνουμε ακόμα δυο-τρία πραγματάκια με το Symbian, αλλά αρχίστε να ετοιμάζεστε για την εποχή των Windows".
Εν τω μεταξύ, η Nokia έχει ξεκινήσει τις αλλαγές και στο επίπεδο του marketing. Μεταξύ άλλων, παρουσίασε μια νέα γραμματοσειρά για το λογότυπό της, θέλοντας έτσι να δείξει ότι προχωρά σε ολική μεταμόρφωση. Μένει να δούμε αν προλαβαίνει να ξαναμπεί στο παιχνίδι.
Πηγή: dailytech

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.