Αντίο στα χάρτινα manuals


Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι θα εξαλείψει τα χάρτινα manuals από τα παιχνίδια της και έτσι θα μειώσει το έντυπο υλικό που θα περιλαμβάνεται στις εμπορικές συσκευασίες των προϊόντων της κατά 40%. Η εκδοτική εταιρεία διευκρινίζει ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορά στις συσκευασίες όλων των παιχνιδιών, ανεξαρτήτως πλατφόρμας, σε όλο τον κόσμο.


Τα χάρτινα manuals θα αντικατασταθούν από αντίστοιχα, λεπτομερή manuals ηλεκτρονικής μορφής, που θα περιλαμβάνονται στους δίσκους και που θα διαβάζονται μέσα από το μενού Options. “Αυτό θα επιτρέψει στους παίκτες να διαβάζουν με πρακτικό τρόπο πρόσθετες πληροφορίες στη στιγμή, την ώρα που παίζουν,” λέει η EA. Οι παίκτες θα μπορούν να διαβάζουν και να κατεβάζουν τα manuals και από το επίσημο website της εταιρείας.

“Η EA είναι αφοσιωμένη στο να διατηρεί το περιβάλλον υγιές και βιώσιμο,” δήλωσε ο John Schappert, υψηλόβαθμο στέλεχος της EA. “Περιορίζουμε τα υλικά της συσκευασίας, εξαλείφουμε το έντυπο manual και αυξάνουμε τη διαθεσιμότητα του ψηφιακού τους περιεχομένου στο επίσημο website της EA.”

Επιπλέον, η EA θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα τις θήκες Reduced Material DVD Style Cases. Θυμίζουμε ότι η EA είναι η δεύτερη εταιρεία που αναλαμβάνει αυτήν την πρωτοβουλία μετά τη Ubisoft τον περασμένο Απρίλιο.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.