Σύμφωνα με την τελευταία IDC Worldwide PC Tracker Historical Analysis, η Lenovo είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία ανάμεσα στις 5 πιο ισχυρές της κατηγορίας κατασκευαστών προσωπικών υπολογιστών, παγκοσμίως. 

H Lenovo επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών της και προσφέρει καινοτόμο τεχνολογία, βραβευμένα προϊόντα και σταθερή ποιότητα σε καταναλωτές, σε μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις(SMB) αλλά και σε μεγάλες (KAΒ), καθώς και πολύτιμες πωλήσεις σε συνδυασμό με ενέργειες υποστήριξη marketing.

Σύμφωνα με την IDC, η Lenovo, ο 4ος μεγαλύτερος κατασκευαστής προσωπικών υπολογιστών στον κόσμο, εξακολουθεί να αναπτύσσεται ραγδαία, για 5ο συνεχές τρίμηνο (αναφορά: 11 Φεβρουαρίου 2011). Με μερίδιο αγοράς που αγγίζει το 10,4% (4ο ημερολογιακό τρίμηνο 2010) και σταθερή ανάπτυξη της τάξεως του 33% χρόνο με το χρόνο, αλλά και 11% στο τρίμηνο που προηγήθηκε, η Lenovο αναδεικνύει τη σταθερή, ανοδική της πορεία.

Παράλληλα, η Lenovo παραμένει νούμερο 1 σε λογαριασμούς μεγάλων επιχειρήσεων, κατέχοντας το 21% του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς. «Mέσω του Δικτύου Συνεργατών μας, oι business συνεργάτες μας έχουν τη μοναδική ευκαιρία να επωφεληθούν απο την εξαίρετη επιτυχία της Lenovo. Η ποιότητα των υπολογιστών εκτιμάται τόσο από τους πελάτες μας όσο και απο την προσφορά εκτεταμένης υποστήριξης στα κανάλια, στον χώρο της τεχνολογίας αλλά και σε ενέργειες marketing», αναφέρει η Sandra Mikulic, Channel Lead Lenovo Eastern Europe & Turkey (EET).

Η εντυπωσιακή ανάπτυξη της Lenovo οφείλεται στα ξεχωριστά προϊόντα και τη συνεχή καινοτομία. Παράδειγμα αποτελούν τα βραβεία που απέσπασε η Lenovo τo 2011, κατά τη διάρκεια της CES (Consume Electronics Show). 

Πιο συγκεκριμένα, το βραβείο «Best Affordable Business Ultraportable» δόθηκε στο ThinkPad X120e, ενώ το ThinkPad Edge E220s κέρδισε το βραβείο «Best of CES» απο το περιοδικό Laptop.Παράλληλα, το CNet επέλεξε τον υπολογιστή IdeaCentre B520 all-in-one (AIO) desktop για το βραβείο «Best of CES». 

Το IdeaPad U1 που έχει καταφέρει να συνδυάσει κινητή ταμπλέτα με σύστημα Android και Windows laptop, έκλεψε τις εντυπώσεις. Επιπλέον, έμφαση στη CES δόθηκε στο Lenovo Enhanced Experience 2.0 για Windows 7, που ανάμεσα στα υπόλοιπα προτερήματα του συμπεριλαμβάνεται, επίσης, η δυνατότητα που δίνεται στους χρήστες εκκίνησης των υπολογιστών τους 20 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα σε σύγκριση με τα κλασικά Windows 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.