Η Ελλάδα υποδέχεται το iPad 2


Η iSquare παρουσίασε το iPad 2 σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. H παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Gazarte, στο Γκάζι, την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ.

Η μεγάλη προσέλευση του δημοσιογραφικού κόσμου υποδηλώνει και το εντονότατο αγοραστικό ενδιαφέρον για το εν λόγω προϊόν. Οι δημοσιογράφοι κράτησαν στα χέρια τους το iPad 2 και αμέσως εντυπωσιάστηκαν από τον ολοκαίνουριο σχεδιασμό του που το καθιστά 33% πιο λεπτό και έως 15% πιο ελαφρύ από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ διατηρεί τη διάρκεια της μπαταρίας του στις 10 ώρες. Ο ταχύτατος επεξεργαστής dual-core A5 του iPad 2, αλλά και οι δυο ενσωματωμένες κάμερες στη μπροστινή και πίσω όψη για βιντεοκλήσεις με FaceTime και εγγραφή HD ταινιών καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους.

Οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είδαν από κοντά το iPad Smart Cover, το πρωτοποριακό μαγνητικό κάλυμμα για το iPad 2, που εύκολα προσαρμόζεται και αφαιρείται, ενώ αυτόματα ενεργοποιεί το iPad όταν είναι ανοιχτό και το θέτει σε κατάσταση αναμονής με το κλείσιμό του. 

Το iPad 2 διατίθεται σε 2 χρώματα, μαύρο και άσπρο, και σε εκδόσεις Wi-Fi και Wi-Fi + 3G των 16, 32 και 64GB, και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στις 25 Μαρτίου, μετά τις 6:00 μ.μ., αλλά λόγω της Εθνικής μας εορτής θα βρίσκεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στις 26 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.