Η Blizzard κλέβει πελάτες από τον εαυτό της!


Μπορεί το World of Warcraft να είναι εδώ και χρόνια ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στην αγορά των MMORPG, ωστόσο ακόμα κι η Blizzard γνωρίζει ότι δε θα είναι για πάντα στην κορυφή. Προκειμένου, λοιπόν, να αφήσει κάποια άλλη εταιρεία να της πάρει πελάτες, είναι διατεθειμένη να καβαλήσει το ίδιο της το προϊόν!

Στα τέλη της χρονιάς αναμένεται να κυκλοφορήσει το Diablo 3, το οποίο είναι επίσης ένα massively multiplayer online role playing game. Ο συνιδρυτής της εταιρείας, Frank Pearce, ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη αλληλοεπικάλυψη των Diablo 3 και WoW και είπε τα εξής: 

"είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε (εμείς στη Blizzard) ότι κάποτε, κάπου, κάποιος θα κλέψει παίκτες από το WoW. Οπότε, καλύτερα να τους κλέψουμε εμείς παρά κάποιος άλλος, γιατί έτσι θα παραμείνουν πελάτες μας".

Με λίγα λόγια, η Blizzard βλέπει ότι θα χάσει συνδρομές από το WoW, οι οποίες όμως θα μεταφερθούν σε ένα άλλο δικό της προϊόν. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και όταν κυκλοφορήσει το Titan, το επόμενο MMORPG που έχει στα σκαριά η εταιρεία. Τελικά, φαίνεται ότι το WoW κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τη δυναμική του κι αυτό φαίνεται να είναι και ο στόχος της εταιρείας. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, το γεγονός ότι οι κορυφαίοι developers του WoW έχουν ήδη μετατεθεί στο project Titan. Με αυτό τον τρόπο, η Blizzard θέλει να αξιοποιήσει την εμπειρία τους, αλλά και να τους προσφέρει μια νέα πρόκληση, δεδομένου ότι το WoW αναπτύσσεται από το 1999 και είναι επόμενο να το έχουν βαρεθεί κάποιοι developers.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.