Ανακτήστε τα κατεστραμμένα αρχεία του World,excel,zip,bkf,x3f,crw δωρεάν!

Αποτέλεσμα εικόνας για Repair My WordTo Repair My Word είναι ένα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων για έγγραφα του Microsoft Word. Είναι σχεδιασμένο για να ανακτήσει το κείμενο από κατεστραμμένα ή αλλοιωμένα αρχεία του Word (. Doc αρχεία) που δεν θα ανοίξει κανονικά. Το ανακτημένο κείμενο μπορεί στη συνέχεια να αποθηκευτεί ως λάθος ελεύθερο έγγραφο Microsoft Word.
Αυτό το πρόγραμμα δεν λειτουργεί για το Office 2007. Docx αρχεία.



Ορισμένα κοινά μηνύματα λάθους που μπορεί να αποτρέψει έναν χρήστη σχετικά με το άνοιγμα του Microsoft Word έγγραφο περιλαμβάνει:
  • Το όνομα εγγράφου ή η διαδρομή δεν είναι έγκυρη. Δοκιμάστε αυτές τις προτάσεις. Ελέγξτε τα δικαιώματα αρχείου για το έγγραφο ή το αυτοκίνητο. Χρησιμοποιήστε το παράθυρο διαλόγου Άνοιγμα αρχείου για να εντοπίσετε το έγγραφο.
  • Το Word δεν μπορεί να ανοίξει το έγγραφο.
  • Το Word δεν μπορεί να ανοίξει το έγγραφο: χρήστης δεν έχει δικαιώματα πρόσβασης.
Όταν επιχειρείτε να ανοίξετε το Microsoft Word 97 έγγραφο στο Microsoft Word έκδοση 6.x ή 7.x, το έγγραφο περιέχει ακατανόητους χαρακτήρες. Θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο των διεφθαρμένων έγγραφων του Word. Επισκευάζει αρχεία Microsoft Word 6.0, Word 95, 97, 2000, XP και 2003 για τα Windows.

To Repair My Word είναι απλό στη χρήση. Απλώς ανοίξτε το κατεστραμμένο αρχείο Word, προεπισκόπηση το ανακτήσιμο κείμενο στο παράθυρο προεπισκόπησης και να αποθηκεύσετε αυτό το κείμενο σε ένα νέο λάθος ελεύθερο αρχείο Word.

Κατεβάστε το από εδώ



Αποτέλεσμα εικόνας για Excel RepairΕπισκευή κατεστραμμένων αρχείων  Excel.Μερικά από τα μηνύματα που εμφανίζονται:
  • Αδύνατη η ανάγνωση του αρχείου
  • Το έγγραφο είναι κατεστραμμένο και δεν μπορεί να ανοίξει ...
Κατεβάστε το Excel Recovery 3.3 από εδώ 

 Απαιτήσεις συστήματος:Λειτουργικό σύστημα: Windows 9X/ME/200X/XP/2003/Vista/7/8



Αποτέλεσμα εικόνας για zip Repair
Συνήθως ένα κατεστραμμένο αρχείο Zip δίνει το μήνυμα λάθους:
  • Δεν μπορεί να ανοίξει το αρχείο: αυτό δεν φαίνεται να είναι ένα έγκυρο αρχείο
  • Cannot open file: it does not appear to be a valid archive
compressed zipped folder is invalid

WinRAR είναι σε θέση να επισκευάσει ZIP και RAR αρχεία. Εκτελέστε το WinRAR και επιλέξτε το κατεστραμμένο αρχείο ZIP από το διαχειριστή αρχείων. Μόλις επιλεγεί το κατεστραμμένο αρχείο ZIP / RAR, πηγαίνετε στο Tools και επιλέξτε το αρχείο επισκευής(Repair archive). Το επισκευασμένο αρχείο θα αποθηκευτεί κάτω από ένα νέο αρχείο με το "ξαναχτίστηκε"(rebuilt.). Προσαρτάται στο μπροστινό μέρος του ονόματος αρχείου.

Κατεβάστε το WinRAR από εδώ.

Υπάρχει και μία άλλη λύση η DiskInternals είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάκτηση δεδομένων ή οποία έχει φτιάξει ένα πρόγραμμα που είναι εύχρηστο το ZIP Repair 1.1 και είναι δωρεάν. Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ για να επιδιορθώσετε το κατεστραμμένο αρχείο μέσα από τον οδηγό χρήστη. Απλά επιλέξτε το κατεστραμμένο αρχείο και το πρόγραμμα που εμφανίζει τη λίστα των αρχείων που μπορούν να ανακτηθούν.

ZIP Repair

Κατεβάστε το DiskInternals από εδώ.

Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 03/ 09/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.