Μια αναθεώρηση από τα νέα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο Windows Media Player 12


Είσαι οπαδός της το Windows Media Player; Εκτός από τα άλλα κορυφαία αναπαραγωγής πολυμέσων για Windows , πολλοί χρήστες των Windows εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν επειδή έρχεται προεγκατεστημένο και έχει τα περισσότερα (αν όχι όλα) από τα χαρακτηριστικά που θα αναζητήσουν σε ένα αυτόνομο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων.
Όπως Saikat τόνισε πριν από λίγο καιρό, το Windows Media Player 11 είχαν πολλές συντομεύσεις, plugins , και ικανό χαρακτηριστικά για να κάνει την εμπειρία σας πιο ευχάριστη. Αλλά τι κάνει το Windows Media Player 12 έχουν να προσφέρουν; Σε αυτήν την νέα έκδοση του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων Windows δημοφιλής », θα δείτε τις βελτιώσεις σε υποστηριζόμενες μορφές και streaming δυνατότητες, νέες καταστάσεις αναπαραγωγής, και πολλά άλλα.

Σε αυτό το άρθρο, Πάω να σου δείξω τι νέο στην παρούσα έκδοση του WMP, οπότε αν είστε χρήστης των Windows 7 είναι τώρα η στιγμή να εξετάσει την αναβάθμιση.

Τι νέο εσωτερικό του Windows Media Player 12;

Σχεδιασμένο από μέσα τους εραστές, για τα μέσα ενημέρωσης εραστές. Το Windows Media Player 12-διαθέσιμο μόνο στα Windows 7-παίζει περισσότερη μουσική και βίντεο από ποτέ ...
Όπως ανέφερα προηγουμένως, εάν είστε ένας ανεμιστήρας του Windows Media Player , θα πρέπει να απολαμβάνει τις αλλαγές που έγιναν στην τελευταία έκδοση.
Το πρώτο πράγμα που ίσως να θέλετε να ξέρετε είναι ότι το Windows Media Player 12 διαδραματίζει περισσότερους τύπους πολυμέσων από τους προκατόχους του. Εκτός από τη στήριξη περισσότερα αρχεία AVI, DivX, MOV, και Xvid, WMP 12, ενσωματωμένη υποστήριξη για πολλά δημοφιλή φορμά ήχου και βίντεο, συμπεριλαμβανομένων 3GP, AAC, AVCHD, MPEG-4, WMV, και WMA. Τι σημαίνει αυτό για τους χρήστες των Windows 7; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εγκατάσταση codecs!
Εκτός από το να έχουν τη δυνατότητα να παίξει πιο τύπους αρχείων, μπορείτε τώρα να παίξετε αυτά τα αρχεία σε περισσότερα σημεία, καθώς και. νέα "Αναπαραγωγή σε" Windows "χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να κάνετε streaming μουσικής και βίντεο σε άλλους υπολογιστές με Windows 7, καθώς και άλλες συμβατές συσκευές στο σπίτι σας.
Για να χρησιμοποιήσετε την Αναπαραγωγή σε , μόλις righ κλικ τα κομμάτια που θέλετε να παίξετε από τη βιβλιοθήκη σας, ή να τα προσθέσετε στην playlist σας WMP 12, και κάντε κλικ στο κουμπί"Αναπαραγωγή σε . Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα το καθιστά εύκολο στη μουσική ρευμάτων, βίντεο και φωτογραφίες από τον υπολογιστή σας σε άλλους υπολογιστές, τηλεοράσεις, στερεοφωνικά συγκροτήματα ή του οικιακού δικτύου σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε streaming μουσικής από τον υπολογιστή σας στην ψυχαγωγία σας σύστημα στο σπίτι ή slide shows ρεύμα / βίντεο στην τηλεόρασή σας.
Ομοίως, Remote Media Streaming σας επιτρέπει να αξιοποιήσει τη βιβλιοθήκη σας WMP 12 μέσω του Internet και να απολαύσετε τα αρχεία σας ενώ είστε μακριά από το σπίτι.
Για να χρησιμοποιήσετε την Απομακρυσμένη Media Streaming, και οι δύο υπολογιστές πρέπει να εκτελούν τα Windows 7. Το Windows Media Player θα σας καθοδηγήσει τα βήματα για να την ενεργοποιήσετε, το οποίο θα σας ζητήσει να συνδέσει δύο υπολογιστές με ένα ηλεκτρονικό αναγνωριστικό, όπως μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Windows Live. Αφού είστε όλοι που έχει συσταθεί, όμως, τότε μπορείτε να συνδεθείτε με τη βιβλιοθήκη σας από μακριά.
Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σημείωσης περιλαμβάνουν το νέο Παίζει τώρα λειτουργία, ενώ είναι πολύ μινιμαλιστική, σας δίνει μια νέα μικρογραφία γραμμής εργασιών με στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής, εξυπνότερες αναπαραγωγής DVD, 15-δευτερόλεπτα προεπισκόπηση τραγούδι, καθώς και καταλόγους άλμα για γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες σας μέσα ενημέρωσης.

Συμπέρασμα

Αν δεν έχετε κάνει αναβάθμιση σε Windows Media Player 12 ακριβώς ακόμα, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή εδώ . Μπορείτε να δείτε τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτό το βίντεο walkthough .
Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο έχει βοηθήσει σας να πάρετε πλήρη ενημέρωση για το τι συμβαίνει μέσα στο Windows Media Player 12. Τώρα μπορείτε να πάρετε πίσω βλέποντας ταινίες, ακούγοντας μουσική, λήψη βίντεο YouTube , και όλη αυτή η καλή ουσία. Είμαι οπαδός του WMP 12 και θα συνεχίσει να πειραματιστείτε με αυτό για να δούμε τι άλλο θα μου επιτρέπει να κάνω.Μείνετε συντονισμένοι!
Ποιο είναι το αγαπημένο νέο χαρακτηριστικό σας σχετικά με το WMP 12;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.