Νέα Προϊόντα & Τεχνολογίες στο Samsung European Forum 2011


Νέα Προϊόντα & Τεχνολογίες στο Samsung European Forum 2011
Τη νέα γκάμα προϊόντων και τη στρατηγική ανάπτυξης του 2011 για την περιοχή της Ευρώπης παρουσίασε η Samsung Electronics στο 3ο ετήσιοSamsung European Forum, που πραγματοποιήθηκε από 21-23/2 στη Βουδαπέστη.

Τηλεοράσεις με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet, φωτογραφικές μηχανές με προηγμένα χαρακτηριστικά, κομψοί και ελαφρύτεροι φορητοί υπολογιστές με ενισχυμένες δυνατότητες, τελευταίας τεχνολογίας κινητά τηλέφωνα, καθώς και τα σχέδια της εταιρείας για περαιτέρω ανάπτυξη της B2B αγοράς σε τοπικό επίπεδο, παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του οράματος της εταιρείας να προσφέρει «μια πιο έξυπνη καθημερινότητα» στους χρήστες των προϊόντων της.

Στόχος της εταιρείας για το 2011 είναι να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων, όπως τα κινητά τηλέφωνα, τους εκτυπωτές και τα netbooks, βασιζόμενη στα συνολικά έσοδα ύψους $135,8 δις δολαρίων ($ΗΠΑ) και τα κέρδη ύψους 15,2 δις δολαρίων ($ΗΠΑ) που κατέγραψε η εταιρεία το 2010 – την πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία της. Η Samsung κατέχει ήδη την πρώτη θέση στην Ευρώπη στην αγορά μεγάλων LCD τηλεοράσεων, LCD οθονών, Blu-Ray players, συστημάτων home theater και ψυγείων.

Οικιακή Ψυχαγωγία

Με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο που φτάνει μόλις τα 5 χιλιοστά, οι νέες σειρές τηλεοράσεων Samsung D8000 και D7000 LED TV, παρέχουν στον καταναλωτή μεγαλύτερη οθόνη, χωρίς να αυξάνεται η συνολική διάσταση της συσκευής. Επιπλέον, με τη σειρά Samsung Plasma D8000 αναδεικνύεται ο νέος σχεδιασμός Plasma+1 με 51 και 64 ίντσες ωφέλιμης οθόνης.

Πέραν του πρωτοποριακού σχεδιασμού, η Samsung έχει ενσωματώσει τα προηγμένα χαρακτηριστικά Smart TV, για μια πρωτόγνωρη οικιακή ψυχαγωγία. Με το Smart Hub, ένα απλό σύστημα μενού, ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί, να ανακαλύψει και να απολαύσει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου. Επίσης, μπορεί εύκολα να αναζητήσει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και βίντεο μέσω onlineυπηρεσιών και συνδεδεμένων συσκευών, να περιηγηθεί στο διαδίκτυο και να αποκτήσει πρόσβαση σε μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών μέσα από το Samsung Apps, το πρώτο κατάστημα εφαρμογών στον κόσμο για τηλεοράσεις.

Παράλληλα, η Samsungθα προσφέρει επιπλέον καινοτομίες, όπως:

  • Μία σειρά από αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των ελαφρύτερων 3D γυαλιών, της HD κάμερας με πιστοποίηση από το Skype, του ασύρματου φορτιστή και των επιτοίχιων στηριγμάτων.
  • Το BD-7500, το νέο Blu-ray της εταιρείας που πραγματοποιεί εκκίνηση σε τρία δευτερόλεπτα, προσφέροντας μετατροπή 2D περιεχόμενου σε 3D, καθώς και μετατροπή  του περιεχομένου σε full HD.
  • Το HT-C6750W, το νέο Home Theater System νέας γενιάς της Samsung, με την προηγμένη λειτουργία 3D sound, που επιτρέπει τον απόλυτο συγχρονισμό του ήχου με την εικόνα για μία ακόμα πιο συναρπαστική 3D εμπειρία.

Φωτογραφικές Μηχανές & Βιντεοκάμερες
Η Samsung παρουσίασε μια εντυπωσιακή γκάμα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, βιντεοκαμερών, καθώς επίσης και μια σειρά από φακούς που εναλλάσσονται σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των καταναλωτών. 

  • SH100 – Η δυνατότητα Wi-Fi της SH100 επιτρέπει να ανεβαίνουν άμεσα οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αποθηκεύονται αυτόματα στο PC. Οι χρηστές μπορούν επίσης να συνδέονται με τα Android Smartphone τους.
  • ST700 – Η καινοτομία της «διπλής οθόνης» της Samsung προσφέρεται στην ST700, η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη από ποτέ εμπρόσθια οθόνη, καθώς και μία σειρά διαφορετικών εφέ, μέσω των λειτουργιών Smart Filter 2.0 και Magic Frame.
  • Q10 – Με την Q10 η εγγραφή βίντεο γίνεται ευκολότερη από ποτέ, χάρη στην καινοτόμο λειτουργία Switch Grip, που προσαρμόζει την LCD οθόνη αυτόματα ανάλογα με το κράτημα της συσκευής. Η τεχνολογία full HD της Samsung με το BSI CMOS αισθητήρα προσδίδει θεαματική ποιότητα εικόνας.
  • NXseries–Η επιτυχημένη σειρά NX της Samsung πρόσφατα ενισχύθηκε με πέντε νέους φακούς, επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει τον τέλειο τρόπο που θα απαθανατίσει τη φωτογραφία του. Η NX11, διάδοχος της επιτυχημένης ΝΧ10, θα ενισχύσει την πρωτοπορία της Samsung σε αυτόν το ραγδαία εξελισσόμενο τομέα των φωτογραφικών μηχανών.

Η βιντεοκάμερα Q10 και η νέα γκάμα φωτογραφικών μηχανών της Samsung χρησιμοποιούν το Smart Touch User Interface, ένα εύχρηστο περιβάλλον για τον χρήστη με δυνατότητα αφής. Αυτό το περιβάλλον χρήστη, που βασίζεται στην τεχνογνωσία της Samsung στα κινητά τηλέφωνα με οθόνη αφής, επιτρέπει στους χρήστες να σύρουν, επιλέξουν, ταξινομήσουν και να «ξεφυλλίσουν» εύκολα τις φωτογραφίες τους.

Έξυπνες Φορητές Συσκευές
Οι επισκέπτες του Samsung European Forum είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο Galaxy Tab 10.1 και τα νέα smartphones (GALAXY S II, GALAXY Ace, GALAXY Fit, GALAXY Gio, GALAXY Mini) με λειτουργικό σύστημα Android της σειράς GALAXY, τα οποία παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Displayκαι IT
Την παράσταση έκλεψαν οι νέοι φορητοί υπολογιστές Series 9 που διακρίνονται για τον ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό και τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους.
Αποτελούν τους πρώτους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο με εξωτερικό περίβλημα από κράμα αλουμινίου, ένα ελαφρύ υλικό που τους προσδίδει έναν ιδιαίτερο, αεροδυναμικό σχεδιασμό. Οι νέοι φορητοί υπολογιστές διαθέτουν ‘Supe rBright Plus’ οθόνη με 400nit φωτεινότητα και ζωντανή αναπαραγωγή χρωμάτων (16 εκατομμύρια χρώματα), παρέχοντας στους χρήστες κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας, ενώ προσφέρουν αξέχαστη εμπειρία πολυμέσων. Με τη Fast Start τεχνολογία και τη μονάδα δίσκου, τα Samsung 9 series μπορούν να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους σε μόλις 12 δευτερόλεπτα – 60% γρηγορότερα από ένα σκληρό δίσκο.

Στο πλαίσιο του European Forum παρουσιάστηκαν επίσης οι 3D LED οθόνες - SA750 και SA950 3D–  για ενισχυμένες επαγγελματικές εφαρμογές.

Η δέσμευση της Samsung Electronics για διάθεση εξελιγμένων οικιακών συσκευών στην Ευρώπη, θα διευρυνθεί περαιτέρω το 2011, με τη διάθεση περισσοτέρων προϊόντων που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ευρώπη για τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.