Πώς να εμφανίζεται Invisible (εκτός διαδικτύου) σχετικά με Facebook Chat.


Όπως ίσως να γνωρίζετε, Facebookπροσφέρει μια ποικιλία από επιλογές επικοινωνίας για τους χρήστες του. Μπορείτε να στείλετε σε κάποιο ένα μήνυμα, γράψτε στον τοίχο τους ή να συνομιλήσετε μαζί τους.Μπορείτε να έχετε πρόσβαση chat μέσω του chat interface στην κάτω δεξιά γωνία.
Μόλις είστε online, μπορείτε να δείτε ποιοι φίλοι σας είναι online και θα είναι σε θέση να σας δούμε online επίσης. Σε γενικές γραμμές, το Facebook παρέχει μόνο τις επιλογές για να πάει με σύνδεση ή χωρίς. Εκτός από αυτό, η μόνη άλλη κατάσταση διαθέσιμα είναι «αδράνειας» που εμφανίζεται δίπλα στο όνομά σας μετά από μια παρατεταμένη περίοδο αδράνειας.
Αλλά πώς μπορείς να είσαι αόρατη στο Facebook για ορισμένους χρήστες; Αυτό είναι το πώς.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λίστες με την ομάδα τους φίλους σας στο Facebook. Οι κατάλογοι που εμφανίζονται στο chat διεπαφή επίσης. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε νέους καταλόγους με την ομάδα τους φίλους σας από το παράθυρο συνομιλίας.Αυτή είναι η λειτουργικότητα που θα χρησιμοποιούσαν για να εμφανιστεί χωρίς σύνδεση. Για λόγους πληρότητας, εδώ είναι το πώς θα δημιουργήσετε μια λίστα από το chat interface.
  • Κάντε κλικ στην ετικέτα φίλο Λίστες στο παράθυρο συνομιλίας. Ένα παράθυρο θα εμφανιστεί ζητώντας σας για το όνομα της λίστας.
    how to be invisible on facebook
  • Πληκτρολογήστε ένα όνομα για τη λίστα και πατήστε Enter. Αυτό θα δημιουργήσει μια λίστα στο παράθυρο συνομιλίας σας.
  • Όταν η λίστα είναι κενή, το Facebook εμφανίζει ένα μήνυμα που σας ενημερώνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε τα ονόματα των φίλων για να γίνουν μέρος της λίστας.Προχωρήστε, επιλέξτε αυτά που θέλετε να βάλετε σε μια λίστα και θα προστεθούν.
    facebook chat invisible
  • Οι κατάλογοι, όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι ανθεκτικές? Την έννοια ότι θα είναι εκεί, όπως ακριβώς τους άφησαν την τελευταία φορά που θα αποσυνδεθεί από το Facebook.Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες λίστες που θέλετε να ομαδοποιήσετε τους φίλους σας? Όπως και εγώ θα σας δείξει, να εμφανίζεται χωρίς σύνδεση σε αυτές.
Για το σκοπό αυτό, χρειαζόμαστε τουλάχιστον ένα κατάλογο στο παράθυρο συζήτησης σας.Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται ανωτέρω για να δημιουργήσετε μια λίστα, μπορείτε να ονομάσετε οτιδήποτε λίστα σας που θέλετε. Έχω το όνομα ενός από τους καταλόγους μου ως «αόρατες». Μόλις ο κατάλογος έχει δημιουργηθεί, θα παρατηρήσετε ένα "κουμπί εναλλαγής" δίπλα στο όνομα της λίστας στο παράθυρο συζήτησης σας.
facebook chat invisible
Αυτό το κουμπί σας επιτρέπει να εμφανίζονται με ή χωρίς σύνδεση με μια λίστα των φίλων ανάλογα με την κατάστασή του. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε και να αποθέσετε επαφές μέσα και έξω από μια λίστα, αυτό είναι ένα καλό τέχνασμα για να εμφανίζονται σε απευθείας σύνδεση σε μια επίλεκτη λίστα των φίλων και εμφανίζονται εκτός σύνδεσης για τους άλλους. Απλώς σύρετε τις επαφές που θέλετε να εμφανίζεται χωρίς σύνδεση με στην "αόρατη" λίστα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί εναλλαγής / διακόπτη δίπλα από το "αόρατο", ώστε να μεταβαίνει σε γκρι. Τώρα θα εμφανιστεί offline επαφές με τα «αόρατα» λίστα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να δουν σας online.
how to appear invisible on facebook

Προειδοποιήσεις Θα πρέπει να γνωρίζετε Από

  • Ολόκληρη η μέθοδος λειτουργεί καλά, όπως αναφέρω παραπάνω. Εντούτοις, εκείνοι με ένα έντονο μάτι θα έχετε παρατηρήσει ότι μόλις πάτε χωρίς σύνδεση με μια λίστα επαφών, θα εκμεταλλευτούμε για να τις δείτε σε απευθείας σύνδεση στη λίστα σας επίσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να πει αν είναι ακόμα συνδεδεμένος ή αν έχουν αποσυνδεθεί. Αυτό δεν είναι πολύ από ένα εμπόδιο, αν θέλετε να μείνετε μακριά από ορισμένες επαφές, αλλά δεν είναι η αληθινή «αόρατο» συμπεριφορά ούτε. Ακριβώς έτσι ξέρετε.
  • Η επίσης να μην λειτουργούν, εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων για Facebook chat.
    how to be offline on facebook
  • Λόγω του τρόπου Facebook chat λιστών εργασίας, δεν μπορείτε να προσθέσετε επαφές στη λίστα, αφού έχετε εναλλαγή να offline. Αν θέλετε να μετακινήσετε μια άλλη επαφή στον κατάλογο, ή να μετακινήσουν κάθε έξω από το "αόρατο" λίστα θα πρέπει να το αλλάξετε σε online, τότε το επεξεργαστείτε και να πάει offline και πάλι. Μόλις το κομψό, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον
Άλλες από αυτές τις μικρές επιφυλάξεις, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις λίστες με τις προτιμήσεις σας και να τα διαγράψετε εντελώς, αν δεν αισθάνεστε την ανάγκη να τα χρησιμοποιούν πια. Οι κατάλογοι που δημιουργείτε στο chat είναι επίσης ορατή στο Λογαριασμό> Επεξεργασία Φίλοι τμήμα, όπως και οποιαδήποτε άλλη λίστα που δημιουργείτε.
Προχωρήστε, να δώσει σε αυτό μια δοκιμή και να μας ενημερώσετε ότι λειτουργεί για σας.Χρησιμοποιείτε το αόρατο λειτουργικότητα σε άλλα δίκτυα IM; Θα θέλατε στο Facebook για να επιτρέψει αυτή τη δυνατότητα άμεσα;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.