Η HTC ανακοινώνει δύο Facebook smartphones


htcsalsa3-620x426.jpg
Τελικά, οι φήμες που ήθελαν την HTC να ετοιμάζει ένα Facebook smartphoneεπιβεβαιώθηκαν και μάλιστα με το παραπάνω. Η εταιρεία ανακοίνωσε όχι ένα, αλλά δύο smartphones με βασική αποστολή τη χρήση του Facebook. Πρόκειται για δύο νέες συσκευές με τα εξόχως χορευτικά ονόματα Salsa καιChaCha, που ναι μεν δεν προκαλούν ρίγη συγκίνησης με τις προδιαγραφές τους, είναι όμως κάτι παραπάνω από επαρκή για τους φανατικούς φίλους του Facebook.
Αμφότερα τα κινητά είναι εξοπλισμένα με Android 2.4, μια ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση του 2.3 (Gingerbread) που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό. Τόσο το ChaCha, όσο και το Salsa έχουν ένα κουμπί Facebook σε ευδιάκριτο σημείο, δίνοντας έτσι άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία. Φυσικά, υποστηρίζουν το Facebook chat, ενώ όλα τα Facebook messages αρχειοθετούνται μαζί με τα SMS και τα email.
Η βασική διαφορά των δύο smartphones είναι ότι το ChaCha έχει πλήρες πληκτρολόγιο και κατ' επέκταση μικρή οθόνη, ενώ το Salsa είναι "πιο smartphone" έχει οθόνη 3,4 ιντσών με ανάλυση 480x320.
Τα νέα κινητά θα κυκλοφορήσουν από τον Απρίλιο και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.