H ομάδα “Anonymous” ξαναχτυπά


H ομάδα “Anonymous” ξαναχτυπά
Η μυστική ομάδα “Anonymous” που είναι υπεύθυνη για την "Επιχείρηση Payback" και που σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει μέλη από το  "/ b /" bulletin board του  4chan.org, φαίνεται πως έχει στρέψει την προσοχή της προς τα sites τηςΑιγυπτιακής κυβέρνησης. Έτσι αφού αποκαταστάθηκε η πρόσβαση της Αιγύπτου στο Internet η ομάδα ξεκίνησε επίθεση DDoS κατά του site του υπουργείου εσωτερικών της Αιγύπτου.

“#Αίγυπτος καλώς ήρθες πίσω στο Internet. Εκτός από το http://www.moiegypt.gov.eg -- εσύ θα μείνεις εκτός” έγραψε γκρουπ στο twitter. Και ύστερα από λίγο πρόσθεσε. “Στην #Αίγυπτο το Internet έχει επανέλθει. Το site του Mubarak γιατί όχι; Γιατί δεν συγχωρούμε, Γιατί δεν ξεχνάμε. Αιγύπτιοι κουράγιο, είμαστε μαζί σας”.  Μάλιστα ο Gregg Housh εκπρόσωπος τύπου της ομάδας δήλωσε στους New York Times ότι η επίθεση είναι μέρος μιας μεγαλύτερης καμπάνιας για την υποστήριξη αντικυβερνητικών διαμαρτυριών.

Για όσους δεν θυμούνται να σημειώσουμε πως η ομάδα τον προηγούμενο μήνα είναι “κατεβάσει” τα sites της κυβέρνησης της Τυνησίας καθώς και του τοπικού χρηματιστήριου.
Μάλιστα τον προηγούμενο μήνα η Βρετανική αστυνομία είχε συλλάβει είχε συλλάβει 5 άνδρες ισχυριζόμενη τη συμμετοχή τους στις DDoS επιθέσεις στα sites των Visa, MasterCard, Amazon και Paypal. Οι εταιρείες είχαν σταματήσει να εκτελούν πληρωμές και έκοψαν δεσμούς με το site WikiLeaks μετά την δημοσίευση των απόρρητων εγγράφων του State Department τον περασμένο Νοέμβρη, κίνηση που είχε βρει αντίθετους τους ανθρώπους του γκρουπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.