Έναρξη εμπορικής λειτουργίας της Cyta στην Αθήνα


Έναρξη εμπορικής λειτουργίας της Cyta στην Αθήνα
Με το επικοινωνιακό μήνυμα "Γεια σου Αθήνα!" η Cyta Ελλάδος, η θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, ανακοίνωσε επίσημα την εμπορική της δραστηριοποίηση στην Αττική, προσκαλώντας όλους τους κατοίκους να τη γνωρίσουν και να την εμπιστευτούν. Τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυσή της στην Ελλάδα και έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα επενδύσεις ύψους άνω των 85 εκατ. ευρώ, το μακρύ ταξίδι της Cyta σε μεγάλες πόλεις, χωριά και δυσπρόσιτες, "παρθένες" ευρυζωνικά περιοχές της ελληνικής περιφέρειας, συνεχίζεται με την είσοδο στην πρωτεύουσα.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης τύπου, η Cyta Ελλάδος έχει ήδη συμπληρώσει σχεδόν δυόμιση έτη εμπορικής παρουσίας στην περιφέρεια, παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας και internet [1play, 2play] στους 140.000 πελάτες της σε Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα και Αργοσαρωνικό. Η Cyta στήριξε την επένδυσή της σε δύο βασικούς άξονες: στην ανάπτυξη ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών, σήμερα μήκους άνω των 2.200 χλμ. και στην εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση.  

Ειδικότερα, η Cyta προσφέρει το βασικό πακέτο 2play στα 16€ συμπ. ΦΠΑ και παράλληλα δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να "χτίσει" πάνω σε αυτό αυξομειώνοντας τις επιλογές του ανά τακτά διαστήματα, σύμφωνα και με τις συνήθειές του. Έτσι ο πελάτης δεν αναγκάζεται να επιλέξει εξαρχής ένα "τυποποιημένο" προϊόν το οποίο θα τον δεσμέυει για όσο διάστημα διαρκέσει η σύνδεσή του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για την Αττική ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ειδική προσφορά γνωριμίας "1+1 δώρο" η οποία συνοπτικά προσφέρει με την επιλογή χρόνου ομιλίας προς σταθερά Ελλάδος, δωρεάν χρόνο αντίστοιχης αξίας προς κινητά Ελλάδος ή προς διεθνή σταθερά.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.