Ο Barack Obama συναντά τους ηγέτες της τεχνολογίας


Ο Barack Obama συναντά τους ηγέτες της τεχνολογίας
Ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama ήταν ο οικοδεσπότης σε μια συνάντηση κορυφής με θέμα τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας. Παρόντες ήταν πολλοί ηγέτες του χώρου, μεταξύ αυτών και ο Steve Jobs της Apple, ο οποίος βρίσκεται αυτό τον καιρό σε αναρρωτική άδεια.

Εκτός από τον Jobs, στη συνάντηση έδωσαν το "παρών" ο απερχόμενος CEO της Google Eric Schmidt, οMark Zuckerberg του Facebook, ο Larry Ellison από την Oracle και άλλα οκτώ άτομα. Οι συνομιλίες είχαν ως αντικείμενο το μέλλον της τεχνολογίας στις ΗΠΑ, με έμφαση στηνέρευνα και την ανάπτυξη. Ο Obama θέλει να δει την τεχνολογική αγορά να αναπτύσσεται, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και άρα τη μείωση της ανεργίας, η οποία αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στις προεδρικές εκλογές του 2012.

Η παρουσία του Jobs στη συνάντηση έφερε και πάλι στο προσκήνιο το θέμα της υγείας του. Επισήμως δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την κατάστασή του, άπαντες όμως είναι πεπεισμένοι ότι η απουσία οφείλεται και αυτή τη φορά στη μάχη που δίνει με την επάρατη νόσο.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.