Πλήρωσε 200.000 δολάρια για να σώσει την online "φίλη" του.


Πλήρωσε 200.000 δολάρια για να σώσει την online "φίλη" του
Ένας 48χρονος από το Illinois των Ηνωμένων Πολιτειών έμαθε με τον πλέον οδυνηρό τρόπο ότι οι online σχέσεις δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουν. Ο ερωτοχτυπημένος Αμερικανός έφτασε στο σημείο να πληρώσει 200.000 δολάρια για να σώσει την υποτιθέμενη φίλη του από τα χέρια "απαγωγέων".

Ο 48χρονος κατέθεσε τα χρήματα σε τράπεζες της Νιγηρίας, της Μαλαισίας, της Αγγλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών ως λύτρα για την απελευθέρωση της "κοπέλας" του, με την οποία διατηρούσε "σχέση" επί δυόμιση χρόνια. Φυσικά, επρόκειτο για απάτη και τα λεφτά κατέληξαν στις τσέπες απατεώνων.

Οι επιτήδειοι έπεισαν τον 48χρονο ότι συνομιλούσε με γυναίκα, δείχνοντάς του τη φωτογραφία του διπλώματος οδήγησης. Βέβαια, επρόκειτο για μια φωτογραφία που εύκολα βρίσκει κανείς με μια απλή αναζήτηση στα Google Images.

Ο απρόσεκτος Αμερικανός είχε τέτοια βεβαιότητα ότι η κοπέλα ήταν υπαρκτό πρόσωπο, που αρνήθηκε να πιστέψει τους αστυνομικούς όταν του είπαν ότι επρόκειτο για απάτη.

Πριν σπεύσετε να καταδικάσετε τον 48χρονο για απύθμενη βλακεία, θυμηθείτε ότι όλοι μας έχουμε κάνει παλαβά πράγματα για έναν (τουλάχιστον) έρωτα, με ή χωρίς οικονομική διάσταση.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.