«Ξεπούλημα» για το Xbox 360 το Δεκέμβρη

Σύμφωνα με τη Microsoft, οι πωλήσεις του Xbox 360 το Δεκέμβρη ήταν τόσο υψηλές ώστε είναι πιθανό τώρα να υπάρχει… έλλειψη της δημοφιλούς κονσόλας!

Από ό,τι φαίνεται, ο συνδυασμός Xbox 360 – Kinect φάνηκε πολύ πιο δελεαστικός στο αγοραστικό κοινό από ό,τι θα περίμενε και η ίδια η Microsoft, με τις πωλήσεις της κονσόλας να φτάνουν στα 1.9 εκατομμύρια αποκλειστικά την περίοδο του Δεκεμβρίου και αποκλειστικά στην Αμερικάνικη αγορά. Ο αριθμός συνέβαλε ώστε το 2010 να χαρακτηρίζεται «η καλύτερη χρονιά» του Xbox 360, ενώ οι πωλήσεις του είχαν αύξηση 42% σε σχέση με το 2009.

Παρά την αυξημένη διάθεση Xbox 360 από πλευράς της Microsoft, σύμφωνα με την ίδια υπήρξαν περιπτώσεις όπου βρέθηκε να μην έχει μονάδες προς πώληση, αναγκαζόμενη να «τραβήξει» και από το διαθέσιμο stock που θα διέθετε τους δυο πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους. Ως αποτέλεσμα, ίσως υπάρξει μια μικρή έλλειψη της κονσόλας αυτούς τους μήνες, πρόβλημα που αναμένεται να έχει επιλυθεί το πολύ μέσα σε 30 με 60 ημέρες.

Επιπλέον, μάλλον αξίζει πρόσθετης αναφοράς πως, όπως δήλωσε η Microsoft στη CES που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Las Vegas, το ίδιο το Kinect πούλησε περισσότερα από 8 εκατομμύρια «κομμάτια» μέσα στις πρώτες 60 ημέρες κυκλοφορίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.