Κατεβάστε από όποιον σύνδεσμο θέλετε με το JDownloader.


Το JDownloader είναι ένα πρόγραμμα γραμμένο σε Java που δουλεύει και σε Mac και σε Windows και σε Linux. Είναι ένα πρόγραμμα φτιαγμένο ειδικά για να κατεβάζεις από file hosting sites όπως το Rapidshare και το Megaupload.
Μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
Όταν κατέβει τρέξτε το setup ώστε να εγκατασταθεί το πρόγραμμα. Κατά την εγκατάσταση επιλέξτε τις ρυθμίσεις που ταιριάζουν καλύτερα (πχ: ελληνική γλώσσα;)
Αφού εγκατασταθεί το πρόγραμμα και το ανοίξετε θα παρατηρήσετε την καρτέλα "Συλλέκτης Συνδέσμων" (1).
Βρίσκετε μια σελίδα που έχει συνδέσμους από αρχεία Megaupload, Rapidshare κ.ο.κ. Κάνετε Copy τα links που θέλετε και  το JDownloader βρίσκει αυτόματα όλα τα αρχεία που θέλετε να κατεβάσετε, τα ενοποιεί σε γκρουπ και τσεκάρει αν τα αρχεία είναι διαθέσιμα ή όχι. Η "λίστα" με τα αρχεία που έχετε προς κατέβασμα θα εμφανιστεί στον Συλλέκτη Συνδέσμων. Κάνετε κλικ στο "συνέχεια" (2) και τα αρχεία θα μεταφερθούν στην καρτέλα "Λήψη" (3) και θα αρχίσουν να κατεβαίνουν (αν δεν αρχίσουν να κατεβαίνουν αυτόματα δοκιμάστε να πατήσετε το κουμπάκι με το τριγωνάκι πάνω από το Λήψη;). (4)
Αυτό ήτανε! Τα αρχεία σας θα κατέβουν και μετά θα αποσυμπιεστούν αυτόματα (πρέπει σαφώς να έχετε εγκατεστημένο το WinRar). 
Οι Premium Users μη ξεχάσετε να βάλετε τα στοιχεία του Account σας στο ειδικό πεδίο που υπάρχει στην καρτέλα "Settings". (5) 
Για τους free users επίσης λειτουργεί το πρόγραμμα και μάλιστα κάνει μόνο του τις απαραίτητες αναμονές, οπότε σας γλιτώνει από πολύ κόπο.
Τέλος, αν κάνετε copy σελίδα από Myspace θα κατεβάσει τα mp3, αν έχετε από youtube θα σας ρωτήσει σε τι format να κάνει το convertion του video και να το σώσει ;)

Ρίξτε μια ματιά καθώς πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό εργαλείο, σίγουρα θα ανακαλύψετε πολλές ακόμη δυνατότητες του (αυτόματο restart του router για νέα ip, υποστήριξη ccf αρχείων, κλπ;) που δεν έχουν αναφερθεί εδώ, καθώς σκοπός του topic είναι μια συνοπτική παρουσίαση των βασικών λειτουργιών του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.