Και εγένετο Samsung Continuum

Στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, ηSamsung παρουσίασε το νέο της smartphone. Ονομάζεται Continuumκαι μοιάζει με το Galaxy S σε πολλά σημεία. Η πρόσοψή του περιλαμβάνει οθόνη Super AMOLED 3,4” κάτι που το κάνει τέλειο για την κατανάλωση multimedia περιεχομένου. Επιπλέον υποστηρίζει το στάνταρ DLNA, άρα συνδέεται τάχιστα με τηλεοράσεις και άλλες συμβατές συσκευές.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό νέο χαρακτηριστικό του κινητού δεν είναι η κύρια του οθόνη. Είναι η δευτερεύουσα, 1,8”, επίσης Super AMOLED. Σε αυτήν απεικονίζονται διάφορες χρήσιμες ενδείξεις, από τα εισερχόμενα μηνύματα έως ενημερώσεις κατάστασης. Και αυτή είναι αφής ενώ όταν χρησιμοποιείτε την κυρίως οθόνη τα εισερχόμενα μηνύματα καθοδηγούνται στη μικρή οθόνη, ωστόσο να μην σας διακόψει από τη δουλειά.
Δυστυχώς, ωστόσο, το Continuum θα διατεθεί στην αγορά με το Android 2.1 αν και ο κατασκευαστής υποσχέθηκε μια γρήγορη αναβάθμιση σε μια νεώτερη έκδοση του λειτουργικού. Το ερώτημα είναι αν αυτή η αναβάθμιση αφορά στο Android 2.2 ή στο Android 2.3.
To Samsung Continuum θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες από τις 11 Νοεμβρίου, ενώ θα μπει στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων στις 18 Νοεμβρίου – μια ημέρα πριν το Droid Pro — στα $200.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.