Ένα πληκτρολόγιο διαφορετικό από τα άλλα.

Όταν μάθαμε ότι η Logitech δημιούργησε ασύρματο πληκτρολόγιο που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια σκεφτήκαμε ότι απλά συμμετέχει στη μόδα της εποχής που θέλει τις εταιρείες να κυκλοφορούν προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς απαραίτητα να είναι χρηστικά ή λειτουργικά. Εν προκειμένω, η πρώτη σκέψη που μας πέρασε από το μυαλό είναι "τι να το κάνεις ένα πληκτρολόγιο που θέλει ήλιο για να δουλέψει;"


Η Logitech, όμως, έχει ένα άσο στο μανίκι της. Οι ηλιακοί συλλέκτες που βλέπετε στη φωτογραφία δε χρειάζονται τον ήλιο πάνω από το κεφάλι τους! Τους αρκεί το τεχνητό φως που υπάρχει σε ένα δωμάτιο. Ακόμα και σε συνθήκες πλήρους σκότους, η Logitech λέει ότι η μπαταρία αντέχει τέσσερις μήνες. Οπότε, ο μόνος λόγος για να απορρίψετε ένα τέτοιο πληκτρολόγιο είναι αν το σπίτι σας βρίσκεται σε κάποιο ανήλιαγο σπήλαιο και χρησιμοποιείτε για φως μόνο ένα κεράκι.
Το εντυπωσιακό K750 θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβρη, με την τιμή του να κινείται στην περιοχή των 80 ευρώ. Καθόλου άσχημα για την καινοτομία που κουβαλάει μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.