Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης στο Facebook

Η συντριπτική πλειονότητα των χρηστών του Facebookχρησιμοποιεί μεταξύ άλλων την υπηρεσία ως ένα μέσο για το διαμοιρασμό φωτογραφικού υλικού. Υπολογίζεται ότι κάθε μέρα προστίθενται 100 εκατομμύρια νέες φωτογραφίες. Θέλοντας να διατηρήσουν αυτή την τάση και να την αυξήσουν, οι υπεύθυνοι του Facebook προχωρούν σε αλλαγές τόσο στην ποιότητα των φωτογραφιών, όσο και στη διαχείριση.

Το Facebook θα υποστηρίζει σύντομα φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, με τον αριθμό των pixels στη μεγάλη πλευρά να ανεβαίνει από τα 720 pixels στα 2048. Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάζουν το υλικό τους χωρίς απώλειες στην ποιότητα. Επιπλέον, αλλάζει άρδην το photo software της υπηρεσίας και η πλοήγηση στις φωτογραφίες θα γίνεται σε μία και μόνο σελίδα και όχι σε πολλές, ενώ προστίθεται και η επιλογή για πολλαπλό tagging με μία κίνηση. Τέλος, το upload toolσχεδιάστηκε εκ νέου με βάση το Adobe Flash 10.1 και σύμφωνα με το Facebook ο uploader είναι τώρα πολύ πιο αξιόπιστος.

Οι αλλαγές περνούν τώρα στην live έκδοση του Facebook και αναμένεται να φτάσουν σε όλους τους χρήστεςμέσα στο μήνα που διανύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.