Oι 10 πιο δημοφιλής ιστοσελίδες για torrent του 2024

Οι παρακάτω ιστοσελίδες torrent βρίσκονται εδώ βάση την επισκεψιμότητα.  Πιο κάτω από τη λίστα αυτή έχω προσθέσει και άλλες ιστοσελίδες torrent οι οποίες είναι αξιόπιστες, δημοφιλείς αλλά και με μεγάλο αριθμό torrent.




1.The PirateBay


Η ιστοσελίδα ιδρύθηκε πριν από 19 χρόνια και συνεχίζει να επεκτείνεται, παρά τα διάφορα νομικά προβλήματα και προβλήματα με τις διάφορες κυβερνήσεις που καταφέρνει να αποφεύγει.
 
2. 1337x & 1337x


Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας λένε ότι ξεκίνησε το 1337x για να "γεμίσουν ένα εμφανές κενό, όπου φάνηκε ότι υπάρχει έλλειψη ποιότητας συνείδησης ad τοποθεσίες δωρεάν torrent με δημόσια trackers." Κάποια στιγμή χαροπάλευε να κρατηθεί στην ζωή και μέσα στο top 10 των torrent sites γιατί οι διαχειριστές και οι συντονιστές το εγκατέλειπαν. Βέβαια αντιμετωπίζει μπλοκαρίσματα από μεγάλους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου σε διάφορες χώρες, όπως για παράδειγμα το Ηνωμένο Βασίλειο. Tα πέντε τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί σημαντικά ανεβάζοντας συχνά αρκετό περιεχόμενο.



Στη τέταρτη θέση για φέτος είναι το YTS o διάδοχος της ομάδας YTS ή YIFY. Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες στις πειρατικές ιστοσελίδες στο Internet. Πέρσι υπήρξε στόχος τριών αγωγών στις ΗΠΑ ενώ ο χειριστής υπέγραψε μια απόφαση συγκατάθεσης για την αποζημίωση ενός δημιουργού, ο ίδιος ο ιστότοπος παραμένει ενεργός. Κυκλοφορούν τα δικά τους torrents. Και είναι από τις μεγαλύτερες πειρατικές σελίδες ταινιών στο διαδίκτυο. Δοκιμάστε και με την κατάληξη .ink.

4. EZTV


Η ομάδα διανομής EZTV έχει κατέβει στην δέκατη θέση φέτος, είναι μια ιστοσελίδα για ταινίες και σειρές κ.α. Διαθέτει μεγάλο αριθμό υποστηρικτών και δημιουργεί και κυκλοφορεί τα δικά της torrents. Βέβαια δεν είναι προσβάσιμο από διάφορες χώρες.



Το Limetorrents  βρίσκετε μια θέση πάνω σε σχέση με πέρσι, εδώ και 8 χρόνια και έχει αρκετά πολλούς χρήστες που το υποστηρίζουν, πολύ εύχρηστο με μεγάλο αριθμό torrents για ταινίες, σειρές, μουσική, παιχνίδια, προγράμματα κτλ.

6. RARBG


Το RARBG κατέβηκε στη δεύτερη θέση. Ξεκίνησε το 2008 ως μια βουλγαρική tracker. Επειδή δεν είναι τόσο γνωστή η συγκεκριμένη σελίδα αυτό λειτουργεί σαν πλεονέκτημα για αυτήν γιατί κρατά μακριά τις αρχές. Τα torrents τα οποία και διαθέτη έχουν αρκετά καλή ποιότητα για ταινίες και σειρές και καθημερινό περιεχόμενο.

 

Το νεοεισερχόμενο TorrentGalaxy είναι μια νέα σελίδα torrent όπου εμφανίστηκε πριν τέσσερα χρόνια. Υπάρχει μια ειδική ομάδα οι οποίοι ανεβάζουν torrent και μια ενεργή κοινότητα.



9. Zooqle
 

Το Zooqle, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερα από πέντε εκατομμύρια επαληθευμένα torrent, επιστρέφει στους δέκα πρώτους ξανά για δεύτερη χρονιά. Η επισκεψιμότητα του ιστότοπου εξακολουθεί να μην έχει επιστρέψει στα παλιά της επίπεδα, αλλά φαίνεται να έχει μια αποκλειστική βάση χρηστών.




Το torrent-site TorrentDownloads μοιάζει λίγο με το kickass στην εμφάνιση το περιεχόμενο του ανανεώνεται συνέχεια με αρκετά μεγάλο αριθμό torrents.Είναι μπλοκαρισμένο από πολλές χώρες που όπως είναι φυσικό η πρόσβαση σε αυτό είναι μόνο μέσου proxy ή VPN.


Παρακάτω δείτε μερικά αξιόπιστα και λειτουργικές torrent ιστοσελίδες.



KickassTorrents ιδρύθηκε το 2009 και γρήγορα ανέβηκε στην κορυφή. Παρά τα προβλήματα χώρου και μπλόκα από τους παρόχους Διαδικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία, η περιοχή συνεχίζει να αυξάνεται. Το κλείσανε κάποιοι ισχυρίζονται ότι έβαλε η apple και το facebook το χεράκι τους ξανάνοιξε και τώρα είναι και πάλι ανοιχτό με την κατάληξη .to. Ξαναγεννήθηκε από πρώην εργαζόμενους. Πέρσι δεν ήταν καν στο top 10 φέτος ανέβηκε κατακόρυφα.



To torlock είναι ένα αξιόπιστο torrent site στο οποίο θα βρείτε χιλιάδες torrent και με πολλούς seeders.





Το Torrentfunk είναι μια αποκλειστική πλατφόρμα που διαθέτει τόνους αρχείων torrent που προέρχονται από συνεργάτες ιστότοπους torrent. Η βάση δεδομένων του περιλαμβάνει περιεχόμενο από όλες τις μεγάλες κατηγορίες όπως λογισμικό, εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι αναφέρει ξεκάθαρα τις λεπτομέρειες του προγράμματος μεταφόρτωσης, το μέγεθος του αρχείου, τους σπόρους, τα άτομα, την ημερομηνία μεταφόρτωσης και την υγεία του συνδέσμου . Εμφανίζει επίσης τους γνήσιους συνδέσμους ως επαληθευμένους καθιστώντας έτσι ευκολότερο για εσάς να εξασφαλίσετε ασφαλή torrenting.



Το Fitgirl Repacks από την ένατη θέση που βρισκόταν πέρσι σκαρφάλωσε στην έκτη καθόλου άσχημα και δεν είναι καθόλου παραδοσιακός χώρος για torrent. Είναι μια δημοφιλής ομάδα που ανεβάζει δημοφιλείς εκδόσεις παιχνιδιών. Δημοσιεύουν torrents και σε άλλους ιστότοπους αλλά επίσης προσφέρουν μαγνητικούς συνδέσμους, γι' αυτό και συμπεριλάβαμε τον ιστότοπο εδώ.

NYAA.si



Το NYAA αντικαταστάθηκε από το NYAA.si είναι μια δημοφιλής ιστοσελίδα με εναλλακτικές περιοχές πειρατικών streaming σε σχέση με πέρυσι που βρισκόταν στην 5 θέση τώρα βρίσκετε στην 4 θέση. Διαθέτη και Dark mode τέρμα κάτω στην ιστοσελίδα.


Το Technewsingreek.blogspot.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για αυτά τα torrent sites. Λειτουργούμε απλά ως συμβουλευτική υπηρεσία και ουδεμία σχέση έχουμε με το περιεχόμενο των sites που προτείνουμε.

📌Τα καλύτερα ελληνικά sites για παρακολούθηση online ταινιών

Η ανάρτηση ανανεώθηκε στις 03/03/2024


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 
Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.