Εγκρίθηκε η πατέντα της Google τα Google glasses


Αποκαλύφθηκε σήμερα, αρχικά από το Engadget πως κατοχυρώθηκε η πατέντα που είχε καταθέσει η Google από τις 26 Οκτωβρίου 2011, για το σχέδιο των νέων augmented reality γυαλιών.
Έχουν κατωχυρωθεί από την Google πια, τόσο ένας κλασσικός σκελετός που θυμίζει έντονα τα κλασσικά RayBan γυαλιά, τα αγαπημένα των hipsters, με την προσθήκη του βραχίωνα που θα «κουβαλάει» όλη αυτή την τεχνολογία που θα κάνει τα γυαλιά αυτά να λειτουργούν, όσο και τον μηχανισμό αυτό, χωρίς συμβατικά γυαλιά, αλλά ένα μηχανισμό στήριξης στο κεφάλι.
Σε κάθε περίπτωση, όπως είχε ενημερώσει ο Sergey Brin, τα γυαλιά της Google είναι ακόμα στο στάδιο του πρωτοτύπου, δηλαδή, θα υποστούν αρκετές αλλαγές μέχρι να βγουν στην παραγωγή. Η επιβεβαίωση όμως της κατοχύρωσης των πατεντών από την Google, το κάνει επίσημο και μας βάζει στη διαδικασία να κάνουμε οικονομίες μέχρι τα Χριστούγεννα, χρόνος που υπολογίζεται πως θα κυκλοφορήσει το νέο gadget.
Αλήθεια, αν είχατε να επιλέξετε ανάμεσα στον συνδυασμό «μηχανισμός+hipster RayBan» και σκέτο το μηχανισμό των Google Glasses, τι θα επιλέγατε; Πώς θα κυκλοφορούσατε στον δρόμο, έχοντας στην κατοχή σας τα Google Glasses, το πιο «καυτό» gadget των επόμενων μηνών;
Πηγή:digitallife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.